bar

Dragan Vojvodić predsjednik OO SDP Bar

Na sjednici Opštinskog odbora SDP Bar, održanoj dana 17.12.2015. godine za predsjednika Odbora izabran je dosadašnji VD predsjednika OO SDP Bar Dragan Vojvodić. Dragan Vojvodić je diplomirani pravnik sa bogatim iskustvom, trenutno sekretar Fakulteta za poslovni menadžment u Baru, dugogodišnji predsjednik odborničkog kluba SDP Bar, sekretar i član Opštinske izborne komisije.

Nepodjeljeno je mišljenje svih članova Odbora da će novoizabrani predsjednik biti garancija očuvanja izvorne politike i istorisjkih tekovina SDP-a, kao i poštovanja demokratskih procedura unutar Opštinskog organizacije SDP Bar, čemu u prilog govori i činjenica da je prvi put nakon 25 godina predsjednik Odbora izabran tajnim glasanjem između dva kandidata u atmosferi pune tolerancije i timskog duha.

Sve do sada sprovedene partijske aktivnosti Opštinske organizacije SDP Bar pokazuju da je ova organizacija izborno jača nego ikad i da je jedini pravi  nosilac socijaldemokratske ideje u našem gradu.