560989cf-de58-49ab-81fe-6db2b0765237-sdp28s-preview - Copy

Izabrani predsjednici Opštinskih odbora SDP-a: Skender Elezagić u Ulcinju, Mihailo Đurović u Budvi i Tufik Bojadžić u Bijelom Polju

U Ulcinju je u ponedjeljak održana konstitutivna sjednica Opštinskog odbora SDP-a, na kojoj je za predsjednika jednoglasno izabran Skender Elezagić. Za sekretara Opštinskog odbora izabran je Fahrudin Mujić, dok će Predsjedništvo OO sačinjavati sljedeći članovi: Skender Elezagić, Ivo Lukić, Sabri Abo Zejnejlaga. Avdo Latif Gorana, Nikola Rudović, Naser Resulbegović, Ardian Kasneci, Fahrudin Mujić, Elvedin Dado Zaganjor, Adnan Bećiragić, Merita Subašić Šabanović, Mudžeima Džemka Bambur, Ćemalj Aljošević.

cac66bf08ba1669cac274a414088e13d

Opštinski odbor SDP-a Budve je na svojoj konstitutivnoj sjednici koja je održana sinoć za predsjednika izabrao Mihaila Đurovića, koji je i prethodne četiri godine rukovodio ovim odborom.

4fc6cd145886bf40ade1a0685f63576e

I Opštinski odbor SDP-a u Bijelom Polju dobio je novog/starog predsjednika. U sljedećem četvorogodišnjem mandatu odborom će kao i do sada rukovoditi Tufik Bojadžić.

Tufik-Bojadzic-300x198