ivan_montenegro

Vujović: DPS potvrdio da je Đukanović izrekao neistinu

Dijelu saopštenja DPS-a koji predstavlja demant premijera Đukanovića ne bismo ništa dodali. To je pokazatelj da raste sloboda mišljenja i u DPS-a, pa iz partije u kojoj se nije smio iznijeti ni drugačiji stav, danas imamo demanti sopstvenog predsjednika. To je za svaku pohvalu.
Medijski pul DPS je sada javno potvrdio da je neistina ono što je rekao gospodin Đukanović da su sporna samo dva uslova, već je istina ono što su poslali PES-u, odnosno sedam i više uslova. Sada je jasno i zašto su odbili da pismeno potvrde ono što je rekao gospodin Đukanović, zato što DPS, moguće ni sam Đukanović, iza toga ne stoje.

Što se tiče dijela uvreda, nema potrebe da imate kompleks od Ranka Krivokapića. Gospodin Đukanović je, ukoliko ga ne uništi familija i potreba im se na razne načine prebacuje novac građana, svako istorijski važnija ličnost. Predsjednik Krivokapić je toliko međunarodno nepoznat da na primer u Tužilaštvu Italije ili u američkoj Komisiji za hartije od vrijednosti za Krivokapića nije su ni čuli.

Ivan Vujovic, medjunarodni sekrerar SDP