Berane

Mirko Pavićević predsjednik OO SDP Berane

Opštinski odbor Socijaldemokratske partije SDP Berane je na konstitutivnoj sjednici za predsjednika jednoglasno izabrao Mirka Pavićevića, saopšteno je iz te partije.

Pavićević je, uz zahvalnost kolegama za podršku, istakao da je pred Socijaldemokratskom partijom u Beranama godina izazova na koje će sigurno odgovoriti na pravi način.

“SDP će sa obnovljenom kadrovskom osnovom, sa jasnim programskim opredjeljenima ponuditi građanima Berana svoj koncept rješavanja nagomilanih problema sa kojima se kao zajednica suočavamo”, istakao je Pavićević.

Na sjednici je izabran i novi saziv Predsjedništva OO koji će u narednom periodu činiti Mirko Pavićević, Edis Škrijelj, Mladen Marsenić, Radmila Obadović, Adnan Pačariz, Đorđe Delević, Esad Gruda, Suad Spahić i Dejan Radonjić, dok će funkciju portparola SDP na lokalnom nivou obavljati Azemina Obradović.

Na sjednici je konstatovan rast interesovanja za politiku SDP-a u proteklih par mjeseci što će, kako ocjenjuju, predstavljati  garant dobrog rezultata na narednim izborima.