IMG_5830

SDP Rožaje: Uz sve veću podršku nastavljamo jasan put

Socijaldemokratska partija Rožaje je danas održala sjednicu Opštinskog odbora kojoj su prisustvovali predsjednik SDP Ranko Krivokapić, potpredsjednici Raško Konjević i Almir Rebronja i generalni sekretar SDP Ramo Bralić.

IMG_5830 IMG_5829

Na sjednici Opštinskog odbora je razgovarano o aktuelnoj političkoj situaciji i očekivanjima sve većeg broja građana od Socijaldemokratske partije Crne Gore. Predsjednik SDP Ranko Krivokapić je ocijenio da SDP stabilno, uz sve veću podršku, nastavlja svoj jasan put nužnih promjena, koje su oslikane u ciljevima stabilnog evroatlantskog kursa, vladavine prava i onog što je za SDP najvažnije – pravda i pristojan posao za sve građane.

Generalni sekretar Ramo Bralić je istakao da je parlamentarni dijalog bio usmjeren na ona pitanja koja su bila najspornija za izborni proces i da je rješavanje tih spornih pitanja uslov da imamo fer i poštene izbore ove godine.

Predsjednik OO SDP Rožaje i poslanik u Skupštini Crne Gore Izet Bralić je naveo da je hajka koja je protiv SDP-a pokrenuta posljednih mjeseci uzrokovanja našim nepristankom da “budvanski” model razvoja bude primijenjen u cijeloj Crnoj Gori.

Tokom sjednice, kojoj je prisustovalo 80 članova OO i funkcionera partije, ocijenjeno je da SDP u Rožajama ostaje dosljednja svojoj posvećenosti građanima i njihovom interesu. Prilika je bila da se rukovodstvo partije informiše o preduzetim predizbornim aktivnostima u Rožajama, te da se preciziraju planovi i zadaci koje treba ostvarivati u kontinuitetu kako bi sjever bio mjesto povratka ne odlaska.

Medijski pul SDP