SDP sastanak

Održana treća sjednica Savjeta SDP

Danas je u Podgorici, održana sjednica Savjeta Socijaldemokratske partije kojom je predsjedavao Rifat Rastoder. Sjednici su pored članova Savjeta prisustovali i predsjednik SDP Ranko Krivokapić, potpredsjednici Raško Konjević i Almir Rebronja i generalni sekretar Ramo Bralić.
Savjet je poslije duže i konstruktivne rasprave ocijenio da su potezi SDP-a koji su povlačeni u prethodnom periodu bili neizbježni i potrebni, te da kao takvi zaslužuju punu podršku.
Predsjednik Savjeta, Rifat Rastoder je ocijenio ključnim da se izvrše opsežene pripreme za kontrolu izbornog procesa, o čemu je neophodno što prije započeti konkretnu saradnju sa svom dobornamjernom, i naročito, programski bliskom opozicijom.
Zaključak Savjeta je, da uz svo uvažavanje i zagovaranje stvarnog dijaloga, potrebno što prije krenuti sa pripremama za samostalan nastup SDP-a na jasnom programu neophodnih promjena.
Savjet će nastaviti sa redovnim aktivnostima kako bi se maksimalno iskoristio potencijal članova ovog tijela koje okuplja ugledne profesore, privrednike, publiciste i  naučnike.