800_9542

Sandra Sanader: SDP će insistirati na sprovođenju Strategije razvoja sporta u Tivtu do 2020 godine

Tivat je u protekloj deceniji doživio značajnu transformaciju u oblasti izgradnja i dobijanja novih instrastukturnih objekata. Kao i uvijek, gradilo se, ono što je sa tržišne strane najnteresantnije, novi stambeni i poslovni prostori. Danas je potrebno da uradimo napor kako bi Tivat dobio ono što je odlika svakog razvijenog evropskog grada, veći broj dječijih igrališta, prostora za rekreaciju, sportskih igrališta i tako dalje.

Dječija igrališta se moraju uraditi u svim zajednicama u našoj opštini kako bi omogućili da naši najmlađi imaju dovoljno prostora da pravilan razvoj. Otvoreni i zatvoreni prostori za rekreaciju postaju mjesta društvenih okupljanja i to za sve naše sugrađane od najmlađih do nastarijih.

Više prostora za bavljenje amaterskim sportom, terena za mali fudbal, košarku, odbojku i ostale sportove kao i oživljavanje tradicije boćanja kao autentičnog sporta u našem gradu su nužnost kako bi i dalje imali rezultate i veliki broj sugrađana uključenih u sportske aktivnosti.

SDP će insistirati na sprovođenju Strategije razvoja sporta u Tivtu do 2020 godine, kao ključnog dokumenta kojim su postavljene smjernice za ovu oblast u narednom periodu.

Sandra Sanader,

kandidatkinja na listi SDP – Čist izbor