560989cf-de58-49ab-81fe-6db2b0765237-sdp28s-preview - Copy

SDP: Građani nijesu birali poslanike da bi jedni druge čašćavali primitivnim epitetima

Jučerašnja neprimjerena dešavanja u Skupštini Crne Gore pokazuju značajan pad političke kulture aktera incidenta, koji drugi put u kratkom periodu nanose tešku štetu ugledu Skupštine.

Građani nijesu birali predstavnike u najvišem domu da bi jedni druge čašćavali primitivnim epitetitma, koji nijesu primjereni ni ulici.

Primjereni su jedino pinkoidno-informerovskoj “kulturi” u kojoj su “Farma”,  i emisije sličnog karatkera vrijednosno mjerilo. Partije iz Pink-Informer koalicije sada i u parlamentu liče na svoje najamnike.Ta fabrika laži pretvorila je konačno i parlament u svoju produkciju što se nije moglo desiti ni u doba zajedničke države.

Onima koji unižavaju Skupštinu na ovaj način želimo da poručimo da će građani znati na odgovarajući način da ih kazne na oktobarskim izborima.

Na kraju, nadamo se da dežurnim “kritičarima” i “nezavisnim analitičarima” neće i za ovaj incident biti kriv Ranko Krivokapić.

Medijski pul SDP