IvanIlic

Nosilac liste u Kotoru dr Ivan Ilić

Socijaldemokratska partija će na izborima u Kotoru, kao i u više  predhodnih izbornih ciklusa, nastupiti samostalno pod nazivom “SDP Ranko Krivokapić – Kotor svima”.

Nosilac liste će biti dr Ivan Ilić, jedan od najuglednijih crnogorskih hirurga i direktor kotorske bolnice, drugi je predsjednik Odbora Branko Nedović, a ženski dio liste predvodi dr Bruna Lončarević.

Na listi su i dokazani javni djelatnici Nikola Bukilica, predsjednik Skupštine Opštine Kotor, Dragan Božović, Vasilije Kusovac i Mladen Lučić, koji je nestranačka ličnost i koji podržava politiku SDP-a.

Da SDP u Kotoru ima sjajnu budućnost dokaz su  doktorantkinja Tena Perović i Goran Brguljan. Srčanosti ove liste doprinosi i Ljubica Ljuba Katurić koja je pokazala da borba za Risan i rješavanje problema  mora biti prioritet nove lokalne uprave.

Sažetak naše kampanje staje u sloganu – Kotor svima. Želimo da narodna imovina Kotorana i Kotoranki ostane naša i naše djece. Prva pobjeda treba da nam bude odbrana Vrata od Grada -Luka Kotor . Luka je vjekovima bila  polazište za evropski razvoj grada, a sada za vraćanje Kotora Svima.

Kotor nazaduje i prijeti mu Budvanizacija.  SDP ima snage i znanja da odbrani Kotor i vodi grad u neizbježne promjene.

 

Opštinski odbor SDP Kotor