Partije dolaze i prolaze, a DPS odlazi!

Sinoć je u prepunoj Sali Centra za kulturu u Bijelom Polju održana predizborna konvencija liste “SDP – Ranko Krivokapić – Država svima”.

Predsjednik SDP-a i nosilac liste, Ranko Krivokapić je poručio da  idemo u jednu od bitaka vrijednih 21. Maja, i koliko budemo sposobni 16-og oktobra, toliko će trajati 21 maj. “Mi znamo da je vrijeme da okupimo Crnu Goru, okupili smo je prošlog oktobra kad su nemiri bili na ulicama, okupili sve za sto i naćerali DPS da ustupi 5 ministarskih mjesta opoziciji. Svih ovih 25 godina mi se ne zalijećemo, mi smo bili rijeka koja uvijek nađe put do evroatlantskog mora. Iza nas stoje djela, ne ni laži, ni obećanja. Partije dolaze i prolaze, a DPS odlazi. Strah je njihova sudbina, ko god se ogriješi o svoj narod živjeće u strahu do kraja života.”, kazao je Krivokapić.

Potpredsjednik stranke Raško Konjević je rekao da Bijelom Polju ne trebaju podjele, nego promjene i zato će SDP pobijediti 16-og oktobra. “Neka svi koji glasaju DPS dobro razmisle u nedjelju na glasačkom mjestu, neka pomisle na Svetozara Marovića, i sve milione koje je pokrao od svih građana Crne Gore” – kazao je on.

Kandidat za poslanika Džavid Šabović je rekao da primjećuje svakim danom, kako se približavaju izbori, da su skupovi SDP-a sve masovniji “Ali to ne vidim samo ja, nego i on, pa šalje svoje emisare po zemljama Zapadne Evrope i Sjeverne Amerike da skupljaju ljude da dođu i glasaju za njega, i to, zamislite, zove one koji su od njega pobjegli. Mi našu braću iz dijaspore ne zovemo. Nama nikad nisu trebali kupljeni glasovi,  i glasovi na prevaru.” – poručio je.

Rifat Rastoder je rekao da smo dužni učiniti sve da uzurpatori Crne Gore siđu s vlasti, ali ne da odu iz Crne Gore, nego da ostanu i odgovaraju za svoja nedjela.

Građanima su se još obratili Almir Rebronja, Draginja Vuksanović, Tufik Bojadžić, Bojan Zeković, Izet Bralić, Ervin Spahić, Angela Ćorić, Idriz Mahmutović, Duško Stojanović, Adnan Striković, Mirko Pavićević, Muzafer Ljuca, Mujo Vreva i Radovan Nedović.

 

Medijski pul SDP