Nikola Djuraskovic

Sram vas bilo!

Kao i po običaju, DPS-ovci na Cetinju i dalje ne smiju da se potpišu ispod sopstvenog saopštenja, a nakon sto bjeze od lokalnih debata, pokusavaju da u samo njima bezocnom maniru blate u susret predizbornoj šutnji.

Znajući kako ste radili i koliko vrijedite shvatamo i zašto. Cetinje ce izmedju patriota i lopova uvijek izabrati patriote.

Umjesto lazi i neistina na racun SDP-a objasnite gradjanima sto je sa vise desetina hiljada eura akontacija koje ste uzeli od gradjana Cetinja, sto je sa vise hiljada eura prekovremenih sati koje svakog mjeseca stavljate u svoje dzepove, sto je sa sramnim predizbornim asfaltiranjima ovih dana po Cetinju, sto je sa trgom koji ste radili bez dozvole ili velikim poreskim duznicima koje skrivate. Odgovorite gradjanima Cetinja koliko cete ih jos lagati o žičari, čokoladi, solarnim panelima, MACCOC-u i kada cete im odgovoriti kako zivite primajuci po dvije i vise plata dok gradjani Cetinja nemaju za hleb. O patriotizmu nam posebno ne mozete govoriti vi koji ste promijenili nekoliko drzava, kojima drzava nikada bila sveta i ciji su istaknuti lokalni funkcioneri svojevremeno tjerali gradjane Cetinja iz svog grada. Vas ce brzo stići pravda, kao i vaše drugare iz Budve, a SDP će ponosno kao i do sada pjevati crnogorsku himnu. Mada za vas sveto i svetinje ne postoje.

Kandidat za poslanika SDP

Nikola Đurašković