logods

Kad god vi pozovete na patriotizam, nešto otmete od ovog naroda

Današnji Pink Crnogorac, bivši Miloševićev Srbin kod rušenja Jugoslavije, pa onda Karadžićev i Mladićev velikosrbin u Srebrenici, Milo Đukanović na stid je davno zaboravio.

Ko sa vama nije htio krasti u ratu i obogatiti se na krvi 100.000 nevinih Jugoslovena, kao što nijesu htjeli SDP i LSCG, bio je izdajnik srpstva. Ko sada sa vama ne želi u poharu naroda Crne Gore opet je izdajnik, sada crnogorstva. Uvijek je za vas izdajnik onaj ko neće sa vama u krađu. Tri države ste poharali pa izdali, a Crnu Goru vam nećemo dati da uništite.

To ne rade ni Crnogorci, ni Srbi, ni Bošnjaci, ni Albanci, ni Muslimani, ni Hrvati, ni bilo ko iz opozicije, nego i tada i sada DPS. Mjera vašeg patriotizma je uvijek bila koliko možete oteti od svog i drugih naroda. Kad god vi pozovete na patriotizam nešto otmete od ovog naroda.Sad spremate Boksite, Buljaricu, Luku Bar i ko zna što sve još.

Ni sa jednim poštenim Crnogorcem se ne možete mjeriti u crnogorstvu. Jedina zastava koju nijeste mijenjali je gusarska. I zato se ovdje kupe bjelosvjetski lopovi koji sa vama dijele patriotizam.

SDP će ostati moralna kičma nesalomljive, antiratne, građanske i evroatlantske Crne Gore i biće nas ne 20 000, nego 200.000. Pohara svoje zemlje nije patriotizam već je upravo to najveća izdaja svih građana.

Medijski pul SDP