Bojan Zekovic

Zeković: Lijepo je i časno biti proglašen izdajnikom od onih koji se, bježeći od odgovornosti za krađu, odriču crnogorskog državljanstva

Lijepo je i časno je biti proglašen izdajnikom od Pink Crnogoraca koji se, bježeći od odgovornosti za krađu, odriču crnogorskog državljanstva. Ko iz vizure takvih nije izdajnik, slab je patriota. Vi najbolje znate ko je izdajnik Pink patriotizma i hvala vam na priznanju.

 

SDP je protiv:

– funkcionera koji potkradaju građane,

– Pink patriota koji se odriču crnogorskog državljanstva,

– “NATO promotera” koji sa Milanom Kneževićem imaju specijalne veze preko Jedinstvene Rusije,

– prakse da građani plate 10 miliona eura za Limenku bliskom srodniku najvećeg Pink Crnogorca,

– “prava” vama bliskih da ne plaćaju porez i zakinu državu za 700 miliona eura.  Vi to omogućavate, ali štedite po par desetina eura na tuđoj djeci, koja istina ne grade hidrocentrale, ali nijesu zbog toga manje djeca ove zemlje.

Mi ne mislimo da privatne biznise treba finansirati iz budžeta, a novac za liječenje skupljati putem sms-ova. I tako redom, znate vi mnogo bolje sopstvene poslove..

Vi, budući da se isključivo srijećete sa sličnima sebi, mislite da je samo to Crna Gora. I zbog toga smo od vas proglašeni za izdajnike. Treba potpuno izgubiti osjećaj za realnost života u zemlji, koju polako napuštate i koje se odričete, pa izjaviti tako nešto. Po Đukanoviću, nemoguće je biti protiv njega, a ne biti protiv države. Dobili smo rijedak prikaz ogoljenog doživljaja države kao privatnog posjeda.

Ipak, mi funkcionere DPS-a ne oslovljavamo kriminalcima, onako kako oni sami sebe predstavljaju na sudu. Mi vas smatramo otužnom verzijom Pink crnogoraca, kojima je lažni patriotizam postao poslednje utočiste pri bjekstvu iz Crne Gore.

 

Bojan Zeković,

član Predsjedništva SDP