Ivan-Vujovic

Vujović: Nema za majke, ima za Pink

Vlada Crne Gore je donijela odluku da medijima sa sjedištem u drugim državama, koji godinama zagađuju medijski proctor, oprosti stotine hilljada eura dugova, dok se sa druge strane udara na standard najsiromašnijih slojeva građana. Nije dovoljno što Pink fabrika laži, brutalno i u kontinuitetu, pod dirigentskom palicom, sada već i dokazano, persone iz srpskog kriminalnog miljea, medijski truje crnogorske građane i javnost, već DPS Vlada nalazi za  shodno da ih za to nagradi oprostom dugova. Umjesto da se Pink fabrika laži sankcioniše zbog, u više navrata potvrđenog hajkačkog i lažnog, izvještavanja, ovim joj se daje državni podsticaj da nastavi sa blaćenjem političkih protivnika DPS-a.

Građani Crne Gore, vašim parama se plaća najveći medijski mrak koji je upravo stvoren u vremenu ratova i zločina na prostoru ex Jugoslavije, a koji danas i politički i kulturološki zagađuje medijski prostor CrneGore.

I sve se to radi pod firmom navodne brige za medije, a svi znamo kakav je odnos DPS-a sve ovo vrijeme prema  kritičkim medijima koji istražuju korupciju i kriminal vrha ove partije. Nerasvijetljena ubistva, napadi na život i imovinu tih medija i novinara, podmetanje eksploziva, paljenje kola… Sve je to zabilježeno u izvještajima Evropske komisije, i sve su to bilansi DPS-ove brige za slobodu medija svih ovih godina.

I naravno da je motiv prema ovim medijima pokušaj da im otupe kritičku oštricu, a ne ohrabrivanje kritičkog izvještavanja.

Prava suština i motiv Vladine darežljivosti je isključivo pomoć svojoj Pink propagandi i sa njom slizanim crnogorskim jatacima koji su dobili mrvice za koje su inače naviknuti da služe svom voljenom vođi i partiji.

Ivan Vujović, član Predsjedništva SDP