22-1030x773

Novi serijal iz poznatog DPS-ovog studija

Snimci koji su napravljeni u poznatom studiju za zabavni i zloupotrebni  program DPS-ovaca pokazuju da je uspješno završen novi serijal u  režiji istih autora, koji i potpisuju scenario.

Novi serijal je počeo da se emituje i trajaće vjerovatno do završetka lokalnih izbora u Petnjici. Nove serije, koje su građani CG mogli da odslušaju, garantuju  da će Tužilastvo i dalje imati vanrednih aktivnosti, ali, nažalost, kako stvari stoje bez uspjeha.

U seriji su isti akteri ali sada imaju nove ideje koje će oduševiti građane Petnjice.  Zbog velikog truda  ekipe iz studija za zloupotrebe DPS-ovaca, zbog izuzetno kvalitetnog  scenarija, predlažemo Tužilaštvu CG i Upravi policije, kao nadležne  institucije za kulturu, da navedeni serijal kandiduju festivalu za serijale koji se održava u Sjevernoj Koreji. Sigurni smo da će serijal  imati zapaženi nastup kod tamošnjeg žirija i nadamo se veoma dobrom  plasmanu. Takođe smo sigurni da će se serijalom oduševiti i dragi im vođa Kim Džong Un.

OO SDP Petnjica