22-1030x773

Tražimo da idu i Muhović i Agović

OO SDP Petnjica je, na sastanku održanom sinoć, donijela jednoglasnu odluku da na današnjoj sjednici Skupštine opštine odbornički klub zatraži izjašnjavanje o povjerenju kako predsjedniku Skupštine, tako i predsjedniku Opštine, koji su na vlast došli u paketu kao predstavnici koalicije DPS-BS.

Na osnovu velikog broja uvrjedljivih javnih polemika, uvreda i neprimjerenog ponašanja od strane obojice, a sve na štetu građana Petnjice, najmanje što se očekuje je da obojica, kao predstavnici na najvisočijim pozicijama u lokalnoj samoupravi, idu sa funkcija.

Takođe, smatramo da je sveukupni odlazak jedne neodgovorne vlasti najmanje što zaslužuju građani Petnjice.
Odbornički klub SDP Petnjica će u tom slučaju glasati za smjenu i jednog i drugog. Ukoliko se ne stavi u razmatranje povjerenje i jednog i drugog odbornici SDP-a neće učestvovati u cirkusu unutarstranačkih i unutarkoalicionih prepucavanja partija na vlasti, a sve to u krajnjem na štetu građana Petnjice.

OO SDP Petnjica