Jadranka Vojinović

Vojinović Vujoševiću: Kad raščistimo vaš kriminal u Budvi i voda će doći na red

Mi smo gdine Vujoševiću mislili da se vi iz DPS stidite vaših dostignuća u Budvi u kojoj su organizovane kriminalne grupe iz vaše partije otele stotine miliona građanima, a ne da vam Budva služi za primjer bilo čega.

Ne sjekirajte se gdine Vujoševiću, kad raščistimo vaš kriminal u Budvi i voda će doći na dnevni red. Zato ne brinite za vodu u Budvi nego brinite za to što je vama u podgoričkom DPS izgleda voda počela da ulazi u uši. Direktor Vodovoda i predsjednik DPS Podgorica govori jedno a vi drugo. Prekjuče saopštavate da ste se sa menadžmentom Vodovoda dogovorili da neće biti poskupljenja a juče vas direktor Vodovoda demantuje i tvrdi da je odustajanje od poskupljenja velika greška.

Zato manite se SDP, imate vi većih problema jer ste počeli da demantujete jedni druge. Teško je odgonetnuti ko je prvi podgorički DPS-ovac – direktor Vodovoda ili gradonačelnik. Jedan u klin, drugi u ploču. Od vaših svađa i sukoba uvijek su žrtve bili građani kao sada kad ste namjeravali da ih „častite“ sa povećanjem cijene vode za 23 posto.

Zato gdine Vujoševiću nemojte samo da račun vaših internih partijskih sukoba opet plaćaju građani. Račun za vodu koji ste planirali da enormno uvećate, zahvaljujući prije svega SDP, građani na sreću neće platiti. I tu je makar u pravu direktor Vodovoda kada kaže da smo povećanje cijene vode spriječili upravo mi iz SDP. Hvala mu na iskrenosti.Čekamo da vidimo da li ćete ga demantovati ko što je on vas.

SDP je na kraju veoma zadovoljan epilogom ove price jer voda neće poskupiti a cijepanje podgoričkog DPS je i zvanično počelo. Pozivamo još jednom gradonačelnika Stijepovića da pokrene smjenu direktora Vodovoda zbog ove igre sa gradjanima i štetne namjere da udari na džep gradjana. Ukoliko to ne uradi biće jasno koja struja u podgoričkom DPS odnosi prevagu.

Jadranka Vojinović

Odbornica SDP u Skupštini Glavnog grada