ulcinj

SDP Ulcinj: Vlado Crne Gore, i u Ulcinju ima mjesta za hotele

Iz Vladine Službe za odnose sa javnošću je izdato saopštenje o posjeti vlasnika  kompanije DAMAC i njihovom interesovanju za izgradnju hotela visoke kategorije u Crnu Goru.

U saopštenju se  naglašava da je premijer Duško Marković posebno istakao povoljne mogućnosti investiranja u sjeverni region.

Uz potpuno uvažavanje potrebe i značaja bržeg razvoja sjevera Crne Gore, ovim putem želimo podsjetiti Premijera da i u južnom regionu postoji jedan grad koji raspolaže resursima, bogom danim za izgradnju hotela visoke kategorije.

Vladino sapštenje na najbolji mogući način pokazuje da i ova Vlada nastavlja politiku odvraćanja ozbiljnih investitora od ulaganja u Ulcinj, koja se u  kontinuitetu vodi zadnjih, skoro 30 godina. Politike, koja je dozvolila da se lokacije, na kojima su još 30-tih godina prošlog vijeka postojali hoteli, danas koriste kao parkinzi, a omladina Ulcinja svoju egzistenciju i budućnost obezbjeđuje i gradi širom Evrope i SAD.

Na ovo bi ponekad mogli da ih podsjete i njihovi koalicioni partneri iz albanskih nacionalnih partija, koji mudro ćute i završavaju svoje poslove.

Izvor: mne.ul-info.com