SDP Cetinje

SDP: Nikad jača podrška na Cetinju

Mladi aktivisti i članovi cetinjskog SDP-a intezivirali su proteklih dana terensku kampanju i obišli više naselja i domaćinstava u Prijestonici, a rezultati sa terena pokazuju ogromnu podršku građana našoj politici i prevazilaze i naša najbolja očekivanja.

U društvu predsjednika SDP-a Ranka Krivokapića, kandidat za gradonačelnika i nosilac liste SDP – Da živi Cetinje Nikola Đurašković obišao je danas veliki broj domaćinstava na Cetinju i u direktnom razgovoru sa građanima predstavio program razvoja i tim kvalitetnih i profesionalno ostvarenih ljudi kojima je glavni politički cilj promjena aktuelne vlasti i formiranje kvalitetne, građanima okrenute lokalne uprave koja će vratiti povjerenje u budućnost grada i učiniti da oživi crnogorska Prijestonica.

SDP Cetinje 2

 

“U našoj viziji Cetinja, naši sugrađani nijesu samo posmatrači i podstanari u vlastitoj kući. Svi zajedno moramo da gradimo bolju Prijestonicu kao grad prosperiteta, budućnosti i zadovoljnih građana. Reakcije naših sugrađana su odlične i pokazuju da je Cetinjanima dosta praznih obećanja, velikih riječi, podjela, političkih prepucavanja i partijskih nadmetanja. Velika podrška i spremnost da se podrži naša politika su svakog dana sve veći i pokazuju nam da smo na pravom putu i u svakom trenutku na raspolaganju svakom našem sugrađaninu. Siguran sam da će SDP ostvariti do sada najbolji rezultet na Cetinju.“ – kazao je Đurašković.

SDP Cetinje 4

Terenska kampanja cetinjskog SDP-a je započeta obilaskom naselja i stambenih objekata Gipos, 4.jul, Banski stanovi i stambenih objekata u ulici X Crnogorske brigade a biće nastavljena obilascima svakog domaćinstva u Donjem polju, Bajicama, Humcima, Donjem kraju i privatnim stambenim objektima s ciljem da se porazgovara sa svakim građaninom Prijestonice svjesni svih izazova koji se pred njima nalaze a prije svega odgovorni prema svim našim sugrađanima – saopštili su iz cetinjskog SDP-a.

OO SDP Cetinje