SDP_vizual kampanje

SDP: Zaustaviti pritisak na članove Savjeta RTCG

Obaveza je cijele slobodne javnosti, da stane u zaštitu ljudi koji se bore da sačuvaju slobodu i pravo građana Crne Gore na informisanje. Ne obaveza prema članovima Savjeta koji tu borbu vode u ime svih građana, već prema sebi.

Mjera profesionalnih medija po DPS standardu, je medijsko blato dovučeno iz Srbije koje pokušava da građanima Crne Gore na ekavici objasni kako je potkradanje sopstvenih građana najčistiji oblik patriotizma i da se tako najbolje voli Crna Gora.

U nastojanju da Pink i pokojni Informer predstave medijskim standardom, pomaže im i nekoliko domaćih modifikacija takvog novinarstva.

Na otklonu od prakse da Milan Roćen, DPS-ov nosilac Šojguovog ordena, novinarima diktira pitanja, RTCG bilježi rast gledanosti i rast povjerenja građanja.

Danas članovi organizovane kriminalne grupe fabrikovanjem afera i napadanjem na članove Savjeta RTCG, pokušavaju da Javni servis liči na Andriju Nikolića dok postavlja diktirana pitanja. Imitacija vlasnika DPS-a ne smije ponovo biti glavni medijski proizvod te televizije.

Medijski pul SDP