Danilovgrad-1000x555

Izabran novi opštinski odbor SDP Danilovgrad na čelu sa mr Draženom Dragojevićem

Opštinska organizacija SDP Danilovgrad je na Konvenciji Partije izabrala novi opštinski odbor a za novog predsjednika OO SDP Danilovgrad Izabran je Dražen Dragojević, magistar pomorskih nauka i bivši savezni fudbalski sudija.

SDP Danilovgrada ulazi u fazu konsolidacije opštinske organizacije a izbor novog odbora i predsjednika daće snažan zamah jačanju SDP u Danilovgradu u susret lokalnim izborima koji se očekuju na proljeće.

Razgovori koje je Dragojević sa svojim saradnicima vodio sa velikim brojem građana Danilovgrada u prethodna dva mjeseca pokazuju da postoji veliko interesovanje i podrška za politiku SDP, što je garancija odličnog izbornog rezultata na lokalnim izborima 2018. godine.

mr Dražen Dragojević

Građani su svjesni teškog stanja u gradu počev od nepostojanja ekonomske perspektive, posebno za mlade ljude, infrastrukturnih problema, nestručnog upravljanja u mnogim oblastima i zapostavljanja stručnih i kompetentnih ljudi koji mogu doprinijeti ravnomjernom razvoju Danilovgrada.

Izborom novog Odbora i njegovog predsjednika u Danilovgradu SDP nastavlja sa jačanjem partijske infrastrukture na svim nivoima, čemu poseban pečat daje veliki priliv novih članova i simpatizera u svim krajevima Crne Gore koji pristupaju našoj partiji.

Medijski pul SDP