Mojkovac 2

SDP predala izbornu listu ” SDP – Da živi Mojkovac”

Opštinski odbor SDP Mojkovac predao je Opštinskoj izbornoj komisiji Izbornu listu „SDP-Da živi Mojkovac”, za izbor odbornika u Skupštinu opštine Mojkovac, na izborima koji će se održati 26. novembra ove godine, saopšteno je iz te partije.

Nosioc izborne liste SDP-a i kandidat za predsjednika Opštine, Božidar Batko Nedović, privrednik i dugogodišnji radnik Uprave za šume, poručio je da je krajnje vrijeme da se valorizuju prirodna dobra na teritoriju opštine Mojkovac, kroz domaćinsko upravljanje šumama, iskorišćavanje turističkih potencijala planina, ulaganja u poljoprivredu, da slobodni ljudi slobodno razmišljaju jer samo takvi mogu donijeti prosperitet gradu i državi, te da je neophodno stati na kraj partijskom zapošljavanju i otvoriti prostor mladim ljudima da se napreduje na osnovu rada,truda i sposobnosti, a ne preko kumovskih i rodjačkih veza.

Mojkovac 1

Mirel Radić Ljubisavljević, potpredsjednica SDP-a i koordinatorka za Mojkovac, koja je prisustvovala predaji izborne liste, izjavila je da ta partija smatra da se ni u nazivima lista za lokalne izbore ne trebaju pojavljivati imena lidera partija, jer je vrijeme da se Mojkovcem upravlja iz Mojkovca,a ne iz Podgorice. Pored kandidata za odbornike SDP-a, predaji liste su prisustvovali,Tufik Bojadžić, član Predsjedništva SDP iz Bijelog Polja i Mirko Pavićević, predsjednik OO SDP Berane.

Medijski pul SDP