ct 4

Naš patriotizam je da živi Cetinje

Da li je višak šećera u cetinskoj čokoladi koju su dali Đukanoviću da konzumira pred bajički nastup razlog njegove jučerašnje retoričke pogubljenosti očekujemo da nas obavijesti cetinjski DPS i menadžment fabrike čokolade.

SDP i Đukanovićev patriotizam nikada nijesu bili isti. Njihov koncept patriotizma je osmislio njihov glavni ideolog i šef organiovane kriminalne grupe Marović. Što više ukradeš to si veći patriota. Što više daš lažnih obećanja, što više vlast zloupotrebljavaš, što si bahatiji i pohlepniji, što više manipulišeš sa sopstvenim građanima, veći si patriota.

Za nas u SDP patriotizam je da ljudi bolje žive, da imaju pristojan posao, da ne odlaze sa Cetinja, da se više đece rađa, da su nam škole pune a ne poluprazne.

Za nas je patriotizam da naši prvaci imaju lap topove kao njihovi vršnjaci u EU. Za nas je patriotizam Garantni fond Prijestonice koji će omogućiti pomoć preduzetništvu, zaposlenja i nova radna mjesta. Za nas je patriotizam Garancija za mlade koja će omogućiti cetinjskoj mladosti da kroz dobijanje posla, praksu ili dodatno usavršavanje ostanu u svom gradu.

Jednom riječju, za nas je patriotizam – da živi Cetinje. Za DPS, patriotizam je sve suprotno od toga i zato smo ponosni što nijesmo kao oni. Zato znamo da građani Cetinja to vide i da će bahatu i osionu DPS vlast poslati u opoziciju 26. novembra.

Izborna lista SDP da Živi Cetinje