kotor

SDP: Vrata od Grada da ostanu kotorska a ne tajkunska

Čelni ljudi kotorskog DPS-a očigledno nemaju obraza da se potpisuju ispod saopštenja u kojima na najprizemniji način vode kampanju protiv SDP-a i naše dokazane borbe za interese grada Kotora.

Iz Podgorice su vas ranije tjerali da potpisujete njihove pljačkaške privatizacione ugovore, sada kad smo vas poslali u opoziciju, vas tjeraju da objavljujete ovakva sramna saopštenje. Sačuvajte barem malo digniteta. Zbog građana Kotora, a ne zbog njih smo dužni da reagujemo i da vam poručimo – Luka Kotor će ostati KOTORSKA a ne tajkunska, ma koliko se vi i vaši udbaški mediji sa nepotpisanim tekstovima trudili da to promijenite.

Luku Kotor su SDP i Ranko Krivokapić vratili iz privatnog u opštinsko vlasništvo, kako bi njen profit bio na raspolaganju svim građanima našeg grada, a ne po modelu Organizovane Kriminalne Grupe (OKG) iz DPS samo braći, sestrama, kumovima i tajkunima da ih prebace na egzotične offshore destinacije.

Zato je danas Luka Kotor firma sa milionski profitom za opštinu, sa stotinama hiljada turista sa kruzera koji daju ključni doprinos ekonomiji našeg grada, a želja bivše vlasti DPS-a je bila da se proda po modelu Catare – Pomorskog saobraćaja i sličnih kompanija čiji profit danas ide samo u privatne džepove.

Kad vas i na državnom nivou pošaljemo u ružnu političku prošlost, ispitaćemo sve sporne privatizacije i vratiti vrijedne kompanije u vlasništvo naših građana koji su ih decenijama stvarali. Do tada, budite uvjereni da će SDP uraditi sve što je u našoj mogućnosti da Vrata od Grada ostanu kotorska a ne tajkunska i da budu vlasništvo građana a ne kriminalaca iz raznih DPS OKG struktura.

I gospodo Aprcović i ostali… znamo da poslije zadnje razmjene argumeneta imate puno razloga zašto ne potpisujete saopštenja DPS-a, ali ćemo vas i dalje pitati o vašem ulogu oko zemljišta FK Bokelj, da li i dalje imate trofejni pištolj sa dubrovačkog ratišta, koliko ste nerealizovanih obećanja dali građanima Kotora i kad ćete žičarom do Cetinja.

OO SDP Kotor