SDP_vizual kampanje

SDP: Milo protiv Đukanovića

Bunilo je potpuno.

 

Đukanović sa Cetinja napada Miloševićevog Mila dok ćera “100% Crnogorce” koji neće u sramotni njegov rat. Milo iz Petnjice napada Đukanovića iz Srebrenice dok puni tenkove Mladiću za krvavi juriš na nejač. Milo iz Mojkovca napada Đukanovića sa Dubrovnika dok žrtvuje stotine mladih Cnogoraca da bi DPS punio džepove. Đukanović iz Tuzi napada Mila  sa  Gazimestana. Đukanović iz Brisela napada Mila iz braka sa ruskim tajkunima dok tope KAP u svoje džepove.

Bio je lažni Jugosloven, lažni Srbin, sada je lažni Crnogorac – jedino iskreni otimač, koji je izdao sve što je navodno branio.

U Mojkovcu, iz koga se za 10 godina iselilo 15% stanovništva, dok je obilazio potoke da vidi koji valja za još jednu hidrocentralu, Đukanović optužuje neistomišljenike da vode računa o ličnim i sebičnim interesima. Otvoreno, u stilu Luja XIV, Đukanović tvrdi da je nemoguće biti za državu a biti protiv njega i Marovića. Bez imalo stida pokušava ubijediti građane Crne Gore da je kriminalno udruživanje i krađa svog naroda i države najčistiji oblik patriotizma.

Pri takvom pomračenju svijesti nije ni čudo da SDP naziva izdajnicima zbog nepristajanja na krađu i to čovjek kome su svih 30 godina vlasti polovina države izdajnici.

SDP vam smeta sve vrijeme jer smo svjedoci vaše sramote i živi dokaz da se može pošteno baviti politikom. Ali sami ste birali svoj put, govorili smo i vama i Maroviću da ukrasti mnogo ne znači biti bogat. Tužno izgleda posljednja faza vaše nezajažljive pohlepe, i vi znate da vam je ostao samo minut-dva i da nakon toga budućnost nije ni malo ružičasta.