Mirko S

Stanić: Pink poslanici smjenjuju Ivanovića

Odluka Administrativnog odbora kojom je predložena smjena Darka Ivanovića iz Savjeta Agencije za elektronske medije pokazuje da režim DPS-a i satelitskih partija koje ga podržavaju ulazi u završnu fazu obračuna sa nezavivisnim institucijama u Crnoj Gori.

Jednoglasna podrška nezakonitoj odluci pokazuje da su Pink poslanici odlučili da im je bitnija ružičašta stvarnost nego ljudi i institicije koji štite Crnu Goru.

Ivanović po Zakonu nije mogao biti smijenjen, ni po jednoj normi koja je predviđena za smjenu i dobiće sigurno slučaj ukoliko se odluči da pravdu potraži pred sudom. Ali na ljudima koji su digli ruku za njegovu smjenu ostaje mrlja i sramota što su postali obični pioni Pink politike iz kuhinje vlasnika DPS-a.

To nijesu poslanici, nego dizači protiv svega što je u interesu Crne Gore. Tako su prvo krenuli u obračun za Nikolom Vukčevićem i Goranom Đurovićem iz Savjeta RTCG, danas nastavljaju sa Savjetom AEM-a kako bi u našoj zemlji dobili ružičastu stvarnost, kad već imamo pink partiju na vlasti, sa pink gospodarom nazovi poslanika.

Sramni postupci koje sprovodi ovih mjeseci Administrativni odbor na čelu sa Luiđom Škreljom će sigurno biti predmet pažnje naših međunarodnih partnera, koji od Crne Gore uvijek traže izgradnju nezavisnih institucija.

Po Škrelji i dizačima ruku iz Administrativnog, mjera objektivnog i korektnog je minut-dva, a volja vlasnika DPS sveto pismo. Poručujemo i Ivanoviću i Vukčeviću i Đuroviću i svima koji su danas na udaru pink hobotnice da nijesu sami, da je uz njih građanska, evropska i moderna Crna Gora, a da će pink poslanici ostati upisani u sramotni dio istorije crnogorskog parlamentarizma.

Mirko Stanić

Portparol SDP