Ivan-Vujovic

Vujović: Nikolić u ulozi muške Bebe Džaković

Velika je muka i na crnogorskog Sanadera i na nosioca Šojguovog ordena kada se moraju kriti iza „muške Bebe Džaković“.

Preskočili ste da prokomentarišete Krivokapićev odgovor da „ako građani imaju dilemu ko laže, sigurno nemaju dilemu ko krade“.

Pametno je što ste to oćutali, kao i Šojguovo pitanje đe je 300 miliona njihovih eura ili pitanje Vujice Lazovića đe je 500 miliona eura  iz KAP-a. Svako bi se na vašem mjestu stidio i ćutao.

Stvarnost koju pokušavate da izvrnete izgleda tako,  da hiljade mladih ljudi napuštaju  Crnu Goru, više od 10.000 viskoškolaca je na birou, dok jedno dijete kreditom iz jedne banke gradi hidrocentrale po Crnoj Gori i pokušava je pretvoriti u sopstveno vlasništvo.

Jedan sat od 100.000 eura pokušava zaustaviti vrijeme u Crnoj Gori, ukrasti joj budućnost kako biste sačuvali oteto.

Vaša pohlepa ide dotle da ličite na džeparoša koji dok ga vode u tamnicu pokušava pokrasti sprovodnike.

Par mjeseci prije nego što je dokazana korupcija povodom Telekoma ste sa Vučićevog kanabea zvali „četnike“ u Vladu, odnosno „uglednog parlamentarca“ Mandića da postane „ugledni ministar“.

Znate šta vam je odgovorio: da parafraziramo – nije problem što ste napustili Srpstvo i sada se izjašnjavate kao Crnogorci, nego što se sve vrijeme ponašate kao lopovi.

Ako je krađa oko Telekoma imala išta korisno, to je da je preko nje DPS ućeran u NATO.

Bogatsvo je kada izađete iz vlasti neuprljani i kada vam vlast nije potrebna da bi bili slobodan čovjek. Bogatstvo kako vi ne možete kupiti. Najviše čemu se možete nadati je da ćete kao i Marović pobjeći iz Crne Gore sa pokradenim.

Tako izgleda vaša ljubav prema Crnoj Gori, a bjekstvo sa pokradenim najbolja perspektiva.

U „otkačenoj stvarnosti„ sramota je kao Ranko Krivokapić biti predsjednik Parlamentrne Skupštine OEBS-a, a časno je kao vlasnik  DPS-a biti isleđivan zbog šverca cigareta ili biti biran za Ličnost godine za organizovani kriminal i korupciju za 2015. godinu koju dodjeljuje ugledna međunarodna organizacija.

Gospodo iz DPS-a, dobro znate da se region čisti od kriminala, počevši od Hrvatske do Makedonije i to jasno piše u novim američkim i evropskim strategijama za Balkan. Sličnosti sa Hrvatskom su jasne, Sanaderova sudbina se zna, samo je naša Jadranka Kosor muškog roda. Ali šta o tome zna “muška Beba Džaković”, njegovo je, kao i kada je glumio novinara, da pročita šta  mu napišu.

 Ivan Vujović, član Predsjedništva SDP