Izet Bralić

Rođen 12.05.1962. godine u Ivangradu.

Obrazovanje:

• VSS Medicinski fakultet
  • Primarijus ginekologije i akuserstva

Radno iskustvo u struci:

• 2006. Postavljen za sudsko medicinskog vjestaka za oblast ginekologije i akuserstva
  • 2007. Dobio zvanje Primariusa. U decembru dobio Licencu iz prakse 33-1901.Imenovan za koordinatora  za predmet ginekologija i porodiljstvo na visokoj medicinskoj školi u Beranama.Objavio više od 100 radova u zbornicima,naučnim listovima ,godišnjacima u zemlji i inostranstvu.

Član SDP-je od njenog osnivanja.

Odbornik SDP-je u SO Rožaje u pet  mandata, član odbora za zaštitu životne sredine, član odbora direktora JKP, član odbora direktora Doma zdravlja.

Član predsjedništva UGOCG, član predsjedništva UGOJ-a , član predsjedništva UGOSCG. Predsjednik OOSDP Rožaje od 1997 do danas, član Glavnog odbora SDPCG. Član predsjedništva SDP CG. Poslanik u skupštini Crne Gore, član odbora za Zdrastvo, rad i socijalno staranje skupštine Crne Gore. Član odbora za ljudska i manjinska prava, član komisije za kontrolu privatizacije skupštine Crne Gore , član koordinacionog tima Crne Gore za izradu nacionalne strategije o reproduktivnom zdravlju.

Predsjednik komisije  za zdravstvo SDP CG.

Predsjednik Košarkaskog kluba Ibar Rožaje  od 2014.

Predsjednik šahovskog kluba Crnogorac sa Cetinja.