Skip to content

Balota: Glas za Draginju, glas za pravu evropsku Crnu Goru

Predstojeći predsjednički izbori su značajni, jer njihovi rezultati definišu budući pravac političkog i ekonomskog puta države za duži niz godina. Pogrešna odluka na izborima, direkno će značiti prekid svih evropskih integracija, a kao društvo ostaćemo zarobljeni u prošlosti i na marginama civilizovanog svijeta. Zato, predstojeći predsjednički izbori u značajnom dijelu određuju dalju sudbinu države Crne Gore.

Socijaldemokratska partija od svojeg postojanja, zalaže se za antifašističku Crnu Goru, za evropske vrijednosti, vladavinu prava i žestoki je protivnik ratnohuškačkim politikama, kriminalu i korupciji.

Glas za prof. dr Draginju Vuksanović Stanković predstavlja glas za stabilizaciju političkih i opšte društvenih prilika u Crnoj Gori. Glas za nju predstavlja sigurni put u članstvo Evropske unije, a takođe i garant patnerstva u NATO savezu.

Njeno dosadašnje političko djelovanje, predstavlja sigurnost da će država Crna Gora i interesi građana biti na prvom mjestu u njenom radu. Draginja Vuksanović Stanković je garant moderne politike, garant antifašističke, građanske i ekonomski prosperitetne Crne Gore.

Svjesni smo da odbrana državnosti i prosperiteta nije eksluzivno pravo ni jedne političke partije, a još manje pojedinca, zato smatram da Draginja Vuksanović Stanković, predstavlja sve NAS i VAS koji baštinimo građanske, evrpske i slobodarske vrijednosti. Upravo takav kandidat treba Crnoj Gori, koji u drugom krugu može da objedini sve za Crnu Goru a ne protiv sebe.

Ja vjerujem prof. dr Draginji Vuksanović Stanković !

prof. dr Adis Balota

Potpredsjednik SDP