Skip to content

Barović: Danilovgrad mora biti jedan od stubova građanske i nezavisne Crne Gore

Socijaldemokratska partija je odlučila da na lokalnim izborima u Danilovgradu ide kroz pobjednički koncept “SDP i Građani” koji uključuje slobodne građane, vanpartijske ličnosti – istaknute pojedince grada.

Ovaj širok partijsko-građanski koncept, koji nudimo kroz listu “SDP i Građani – svim srcem za Danilovgrad”, ima za cilj da mobiliše ukupan građanski i stručni potencijal, neophodan da naš grad u narednom četvorogodišnjem mandatu izvuče iz brojnih naslijeđenih problema i započne proces snažnog oporavka.

Gradska vlast mora raditi za sve, voditi brigu o svima, ne samo o nekima.

I mimo političkih partija u našem gradu postoji ogroman potencijal i neophodno je stvoriti potrebnu sinergiju i okupiti sve postojeće ljudske kapacitete.

Samo tako ćemo Danilovgradu dati potreban zamah kako bi se grad posebno u ekonomskom smislu revitalizovao.

Samo ako svi damo neki doprinos, ako svi zajedno radimo na oporavku grada, možemo se nadati uspjehu.

Danilovgrad mora biti jedan od stubova građanske i nezavisne CG, pa je jasno da i zato zavrjeđuje da bude vođen na mnogo efikasniji način nego do sada.

Uvjereni smo da crnogorska, državotvorna politika i ideja mora biti osvježena novim konceptima, novim ljudima, otvorenošću i lišena bilo čijih monopola i loših praksi iz prethodnog perioda.

Pozivamo vas da nam se pridružite da zajedno mijenjamo naš grad na bolje jer Danilovgrad zaslužuje mnogo bolji status. Podržite nas kako bismo 23. oktobra ostvarili pobjedu građanskog, crnogorskog, modernog, razvijenog i mnogo bolje vođenog Danilovgrada.

Alek Barović, kandidat za odbornika liste

SDP i Građani – svim srcem za Danilovgrad