Skip to content

Batrićević: Stvaranje boljih uslova za život Danilovgrađana mora biti prioritet buduće vlasti

Stvaranje boljih uslova za život svih građana opštine Danilovgrad, unapređenje turističke ponude našeg grada, razvoj infrastrukturne mreže moraju biti prioritet buduće vlasti.

Takođe, u vrhu naše agende biće realizacija započetih infrastukturnih projekata poput rekonstrukcije martinićkog puta koji predstavlja žilu kucavicu jedog od najljepših djelova grada.

Asfaltiranje puteva na Šabovom krugu i rekonstrukcija puta od Prentine glavice do Podglavica uz rješavanje pitanja divljih deponija predstavljaju veoma bitne komponente za normalno funkcionisanje žitelja ovog kraja. Ovim problemima posvetićemo posebnu pažnju.

Postojanje efikasne gradske rasvjete jedna je od osnovnih stavki života dostojnog čovjeka. Njena izgradnja biće jedan od naših najvećih prioriteta.

Privređivanje u ovom kraju ćemo pospješiti na način što ćemo asfaltirati put do svakog domaćinstva koje ima farmu sa više od deset grla krupne stoke.

Martinići imaju ogromne potencijale za dalji razvoj i napredak. Ovo naselje je odlično mjesto za miran porodični život i zbog toga će naš prioritet biti da obezbijedimo da uslovi u njemu budu na najvišem mogućem nivou. Da ljudi dolaze, a ne odlaze. Da mogu dostojno da  žive od svoga rada i podižu svoju đecu.

Zato za dobro svih nas 23. oktobra budite uz najbolje i zaokružite broj 6. Svim srcem za Danilovgrad, svim srcem za Crnu Goru.

Marko Batrićević

Kandidat za odbornika na listi „SDP i Građani – Svim srcem za Danilovgrad“