Skip to content

Bećović isključen iz grupe građana “Pokret za Tuzi”: Tražimo da vrati mandat

Na osnovu Odluke Pokreta za Tuzi, da je g-din Damir Bećović isključen iz grupe građana ‘’Pokret za Tuzi’’, obavještavamo javnost da bivši odbornik Damir Becović više ne predstavlja savez SDP – Pokret za Tuzi.

Kako ne želimo da vjerujemo da bi odbornik Bećović postupio suprotno dogovoru i pruženoj ruci, ovim putem ga pozivamo da svoj mandat stavi na raspolaganje listi sa koje je izabran u lokalni parlament u Tuzima.

Sigurni smo da birači liste ‘’SDP- Pokret za Tuzi’’, nijesu glasali na izborima da bi bilo ko koristio odbornički mandat u privatne svrhe, već isključivo u interesu građana, tražimo da g-din Bećović vrati mandat.

Političko djelovanje Damir Bećovića od početka odborničkog mandata, nije bilo u skladu sa proklamovanim ciljevima i politikom odborničke liste sa koje je imenovan, već je bilo isključivo vezano za lični politički interes.

Građani Tuzi se suočavaju sa brojnim problemima i izazovima u svakodnevnom funkcionisanju, brojna su neispunjena predizborna obećanja i sigurno da postoji jaka osnova da se glas tih ljudi čuje u lokalnom parlamentu, što će se poslije ove rotacije i desiti.

Uvjereni smo da će g-din Bećović, koji je ušao u Skupštini Opštine Tuzi kao drugi sa zajedničke liste donijeti pravu odluku, u skladu sa onim što smo zajednički obećali stotinama građana Tuzi koje su nas podržale.