Skip to content

Brajović: Bez SDP-a nema građanskog i evropskog Danilovgrada

Uvaženi sugrađani i sugrađanke,

želimo da vam se zahvalimo jer ste u prethodnom periodu pratili i podržavali naš rad i kampanju liste “SDP i Građani – Svim srcem za Danilovgrad”.

Za nas nema dileme – lista “SDP i Građani – Svim srcem za Danilovgrad” biće najveće pozitivno iznenađenje predstojećih izbora i ključni činilac u formiranju nove gradske vlasti.

Iza Socijaldemokratske partije stoji jedan veliki kontinuitet i borba, kako onda kada je Danilovgrad na veličanstvenom referendumu 2006. većinski rekao “DA” i izabrao nezavisnu Crnu Goru – tako i danas kada ponovo moramo reći “DA” građanskoj, evropskoj i nezavisnoj Crnoj Gori, jer bez nje takve nema ni građanskog i evropskog Danilovgrada.

Pred nama je veliki izazov – borba koja nije samo za nas i za Danilovgrad, već i za generacije koje dolaze i za cijelu Crnu Goru.

Cilj nam je isti – da Danilovgrad bude grad koji spaja, a ne razdvaja, grad u koji se dolazi i u kojem smo otvorenog srca za sve dobronamjerne ljude, a ne grad koji se napušta.

Prava na grešku nemamo – za dobro Danilovgrađana će se izboriti oni ljudi koji žive i rade u Danilovgradu, stručni, kompetentni i obrazovani Danilovgrađani koji svim srcem žele da rade za dobro Danilovgrada i njegovih građanki i građana.

Zato vas pozivamo da u nedjelju svim srcem zaokružite broj 6️, jer želimo svim srcem da promijenimo način upravljanja Danilovgradom!

Željko Brajović

Nosilac liste “SDP i Građani – Svim srcem za Danilovgrad”