Skip to content

Brajović: Postojeća vlast u Danilovgradu nije uspjela da valorizuje značajne potencijale kojima grad raspolaže

Jedan od primarnih ciljeva liste “SDP i Građani – svim srcem za Danilovgrad” je da stvorimo sve potrebne preduslove za otvaranje novih radnih mjesta u realnom sektoru, da obnovimo male porodične biznise, pokrenemo zanatstvo, poljoprivrednu proizvodnju, ali i konačno iskoristimo bogate turističke potencijale.

Značajan nivo nezaposlenosti u Danilovgradu prisutan je još od nestanka velilkih kompanija koje su, u industriji i sektoru poljoprivrede, zapošljavale hiljade naših sugrađana. Postojeća vlast nije uspjela da valorizuje značajne potencijale kojima Danilovgrad raspolaže, a stotine naših prijatelja, komšija i rođaka danas svoju sudbinu vežu za Podgoricu ili neku od primorskih sredina.

Svim srcem ćemo se boriti da se naši najbolji studenti po zavšetku obrazovanja vrate u svoj grad i da znanje i vještine sticane na brojnim prestižnim fakultetima iskoriste za razvoj i prosperitet naše zajednice.

Na listi “SDP i Građani” su brojni privrednici i uspješni menadžeri malih i srednjih kompanija koji su u dosadašnjim karijerama pokazali kako se i sa slabije osnovice može napraviti mnogo, a Danilovgrad ima jaku i ozbiljnu osnovu ukoliko se promijeni način upravljanja gradom.

Samo kroz odgovornu, efikasnu, vrijednu i posvećenu lokalnu upravu stvorićemo uslove za dinamičan ekonomski razvoj, podršku postojećim privrednim društvima i otvaranje novih. Zbog toga je naša lista siguran izbor za sve one kojima su napredak i razvoj Danilovgrada prioritet.

Željko Brajović

Nosilac liste “SDP i Građani – Svim srcem za Danilovgrad”