Skip to content

Cikotić: Glas za Draginju je glas za Crnu Goru okrenutu sebi i svojim interesima

Pred nama je lak izbor. Biramo Draginju, kandidatkinju koja je svoju hrabrost i srčanost pokazala bezbroj puta do sada. Kandidatkinju koja je svoju borbu iskovala na principima čije trajanje se mjeri decenijama. Ti principi su građanska, sekularna i evropska Crna Gora, ravnopravna i prosperitetna u korist svih njenih građana.

Ugroženost temeljnih vrijednosti na kojima počiva naša država treba da nam bude motiv više da podržimo ženu koja se dokazala u istrajnoj borbi za njihovo očuvanje, pa i kad je trebalo protiv onih koji su upravo te iste vrijednosti koristili zbog ličnih benefita, ali i onih koji su je vrijeđali ali u isto vrijeme joj I prijetili.

Ovo nije samo glas za Draginju, ovo je glas za društveno političku ravnopravnost žena, za jednake šanse svih građanki i građana Crne Gore bez obzira na vjersku, nacionalnu ili političku pripadnost. Ovo je prije svega glas za Crnu Goru u Evropskoj uniji, za državu okrenutu sebi i svojim interesima a ne Crnu Goru podređenu onima koji žele da ona nestane. Draginja je glas svih nas koji volimo svoju domovinu i za koju se beskompromisno borimo.

Znam da sve što radi, radi SRCEM, od govora u Skupštini do svakodnevnih razgovora na ulici sa građanima. To njeno srce smo svi mnogo puta vidjeli do sada, a pokazaće ga i ovog puta i još mnogo puta kada god to bude potrebno za Crnu Goru.

Zato svim srcem biramo Draginju!

Amina Cikotić

Portparolka SDP