Skip to content

Đurašković: Dođite do Cetinja, možda vam građani, onako cetinjski, kažu ko je hranio i branio SPC svih ovih decenija

Nova vlast na Cetinju biće snažno crnogorska i državotvorno odgovornija od prethodnih, poručio je potpredsjednik Socijaldemokratske partije SDP i nosilac liste “SDP i građani – Svim srcem za Cetinje”, Nikola Đurašković.

“Raspisaše se nezavisni intelektualci. Kažu zaljubljen sam u funkciju gradonačelnika! Čudno da me se ne sjetiše dok sam napuštao gradske funkcije i 12 godina iz opozicije kritikovao bivšu vlast ciji su rezultati više nego očigledni. Izgleda da tada nijesam bio ‘dovoljno opasan’ po DPS? Dođite da popijemo kafu na Cetinje, prošetamo gradom, skupa se uvjerimo u grandiozne rezultate dosadašnje vlasti, popričamo sa građanima i biće vam jasno ko se za što bori”, naveo je Đurašković na Facebooku.

Poći će, kaže, do CPC koju je bivša vlast ‘izdigla do nivoa koji istinski zavređuje’ i tako redom.

“Možda vam građani, onako cetinjski, kažu ko je hranio i branio SPC svih ovih decenija. Dođite, biće mi zadovoljstvo! Kritikujte, ali sačekajte rezultate, a budite uvjereni da će nova vlast na Cetinju biti snažno crnogorska i državotvorno odgovornija od prethodnih”, naveo je Đurašković.