Skip to content

Đurašković: Glasno do neba,  a kad dobro pogledaš ono mućak

Dva puta sam dobro pogledao što je u Cetinju izjavio i sa kim se sastao VD predsjednika DPS-a Živković. I nijesam mogao vjerovati. 

Gledam prvi put, čovjek priča o vraćanju duga, a pored njega sjedi čovjek koji je zadužio grad više od 40 miliona eura. Ne zna se da li je poznatiji po u nekoliko dana fiktivno vraćenih 90.000 eura akontacija ili po brojnim koruptivnim poslovima koje će građani Cetinja plaćati decenijama. 

VD Živkoviću što nijeste kolegu malo priupitali o Njegošovoj ulici, nikad izgrađenom TV studiju u Obodu, Makoku, kanalizaciji od koje je poneko dobio i stan, i tako redom.

Nijesam mogao da vjerujem pa sam opet pogledao, kad s druge strane VD Živkovića dvojac koji je bez znanja Izvršnog odbora TO Cetinje potpisao sporazum po kojem su građani Cetinja VD direktoru platili otpremninu od više od 20.000 eura. Sa isto toliko para ćemo uspjeti godišnje pomoći nekoliko parova u vantjelesnoj oplodnji. 

U Cetinju se doslovno rađa život nakon vašeg odlaska!

Zato je sve što u našem gradu izgovorite mućak! Vraćamo vaše dugove, redovno servisiramo zarade, svakodnevno realizujemo brojne investicije. 

Besplatni vrtići, uvećane naknade za porodilje, prevoz za radnike koji rade van Cetinja i, nakon tri decenije, nova radna mjesta na prostoru Gornjeg Oboda. 

U samo 15 mjeseci Cetinje je postalo gradilište, primjer u Crnoj Gori po progresivnoj politici. 

Iz Cetinja je krenula promjena i ona će od nedjelje zahvatiti cijelu Crnu Goru.

Nikola Đurašković

Nosilac liste “SDP – Za našu kuću”