Skip to content

Đurašković odgovorio Nikoliću: Za razliku od tebe i vaših plaćenih “analitičara” nijesam ničiji sluga i najobičniji beskičmenjak

Nosilac liste SDP-a i gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković je reagovao na izjavu portparola DPS-a Miloša Nikolića i poručio mu da “za razliku od tebe i vaših plaćenih “analitičara” nijesam ničiji sluga i najobičniji beskičmenjak”.

Reagovanje Đuraškovića prenosimo u cjelosti:

Miloše Nikoliću, jesam navijač Partizana od malih nogu, ali za razliku od tebe i vaših plaćenih “analitičara” nijesam ničiji sluga i najobičniji beskičmenjak koji u moru neistinitih optužbi i uvreda ne zaobilazi da kao i DPS mediji mjesecima unazad zloupotrebljava fotografiiju mog djeteta. Nijesam, Nikoliću, ni lopov koji je zadužio grad 40 miliona eura.

Nemam ni neku visinu ali je za tebe i slične lako biti moralna gromada.

Za mene je pitanje ličnog dostojanstva i morala koalicija sa vama i vama sličnima koji su i u subotu novcem kupovali ljude kao što to rade 30 godina, razbijajući crnogorski blok koji vam je navodno važan.

I pored toga 375 prema 51 ili sportski rečeno debakl kakvi vam u budućnosti redovno ne ginu na Cetinju. Srećan sam što nemamo tvoja beskičmena tri mandata nego 9000 glasova čistih kao suza.

A znamo zaboga kolike ste patriote i da su vama samo važne pare i funkcije i da vas Crna Gora zanima koliko i lanjski snijeg. Možda vas PES i Leposavić i sad pozovu u Vladu, neće vam biti prvi put da promijenite i kapu i zastavu i himnu.

Nego polako, mijenjaju se stvari, sve vas je više pod Velje brdo, a sve manje na slobodi. Navikavajte se, a ja sam i sa funkcijom i bez nje slobodan čovjek koji svojom voljom navija za koga želi i ne mora da pita šefa koji šal da uzme ili sa kim smije kafu da popije.

Biti slobodan nije bolest, to je osjećaj koji ti nikada nećeš doživjeti jer si najobičniji kokot iz drvenog sata koji progovori kada ga i kako gazde naviju.

I na kraju, želim ti da se ostvariš kao roditelj, ako već nijesi, pa ćes možda shvatiti kakvo si dno dotakao, ako takva moralna gromada uopšte može nešto takvo da razumije.