Skip to content

Đurašković: Skandalozno ponašanje Kneževića, poruka da će nositi oružje posebno opasna

“Pozivamo JP Aerodromi Crne Gore da objave video snimak iz kojega će se jasno utvrditi ko je na koga nasrnuo i verbalno i fizički, jer će očigledno poslije toga neke odluke nadležnih državnih organa morati biti mijenjane”, saopštio je Đurašković

Gradonačelnik Prijestonice Cetinje Nikola Đurašković osudio je, kako je kazao, skandalozno ponašanje poslanika Demokratskog fronta (DF) Milana Kneževića i njegovog obezbjeđenja i nasrtaj na njihove sugrađane.

On je pozvao nadležne organe da hitno ispitaju navedeni slučaj i obavijeste javnost o svim činjenicama.

“Crna Gora ne smije biti zemlja u kojoj će bilo ko i verbalno, a pogotovo fizički biti napadan zbog vlastitog političkog stava, ali ni zemlja u kojoj će političari i njihova pratnja nasrtati na mirne građane”, saopštio je Đurašković.

Gradonačelnik Cetinja smatra i da je poruka Kneževića koja se tiče nošenja oružja “posebno opasna i zahtijeva hitnu reakciju tužilaštva”.

“Prijetnja nošenjem oružja je kontinuitet neprihvatljivog odnosa funkcionera DF-a prema državi u kojoj politički djeluju, pogotovo uzimajući u obzir ranije incidente”, poručio je on.