Skip to content

Đurašković: Za razliku od drugih, mi nemamo rezervnu kuću i rezervno državljanstvo niti smo potkopavali temelje Crne Gore korupcijom i kriminalom

Danas smo predali izbornu listu “SDP – ZA NAŠU KUĆU” snažno opredijeljeni da obezbijedimo kvalitetan život za sve naše građane. Uvjereni smo da je ključno pitanje ovih izbora kako će izgledati naša kuća Crna Gora u narednom periodu. Mi želimo da svaki čovjek u našoj kući Crnoj Gori ima kvalitetan život, kvalitetno zdravstvo i obrazovanje.

Ne smijemo dozvoliti da naši građani nemaju novca za liječenje. Ne smijemo dozvoliti da neka djeca nemaju uslove za kvalitetno obrazovanje. Ne smijemo dozvoliti da mladi nakon završenog školovanja nemaju pristojan posao. Ne smijemo dozvoliti da na svakom koraku u našoj kući osjećamo nepravdu.

Mi, za razliku od nekih, nemamo rezervnu kuću i rezervno državljanstvo, niti smo potkopavali temelje Crne Gore nepotizmom, korupcijom i kriminalom.

Ja i moje drugarice i drugovi smo ovdje bili juče, ovdje smo danas i ovdje ćemo biti sjutra. Mi nemamo rezervne pozicije, uvjereni da ćemo uz snažnu podršku građana graditi i braniti našu kuću Crnu Goru.

Socijaldemokratska partija Crne Gore