Skip to content

Eldar Adrović novi predsjednik OO SDP Petnjica

Na danas održanoj Konvenciji Opštinskog odbora Socijaldemokratske partije Petnjica, Eldar Adrović je izabran za predsjednika odbora. Tom prilikom je izabran i novi, podmlađeni, opštinski odbor.

Eldar Adrović je rođen 13.01.1997 u Petnjici, diplomirani je inženjer poloprivrede, radi kao saradnik u nastavi u Srednjoj stručnoj školi u Petnjici. Od punoljetstva je član lokalnog odbora, Foruma mladih i SDP, i od tad aktivno učestvuje u svim društveno političkim dešavanjima na lokalnom nivou. 

SDP Crne Gore je još jednom pokazao koliko mu je važan glas mladih, i da su baš oni ti koji treba i u budućnosti da čuvaju našu kuću Crnu Goru.

“Izbor na ovu važnu funkciju je za mene veliko zadovoljstvo, ali još i veća odgovornost. Ono što mogu da obećam je da ću vrijedno raditi na afirmaciji socijaldemokratskih ideja, radu sa ljudima, ali i uređenju moje kuće Petnjice”, kazao je Adrović.

Konvenciji je prisustvovao i zamjenik predsjednika SDP, Borislav Banović, kao i kandidati za poslanike na listi “SDP – Za našu kuću” Amina Cikotić i Almir Rebronja.