Skip to content

Forum mladih SDP izabrao potpredsjednike, generalnog i međunarodnog sekretara

Na održanom sastanku Glavnog odbora Foruma mladih Socijaldemokratske partije, izabrano je najuže rukovodstvo, generalni sekretar, potpredsjednici i međunarodni sekretar, saopšteno je iz SDP-a.

Glavni odbor je jednoglasno donio odluku da potpredsjednici Foruma mladih budu Dunja Dragović, Deniz Šećerović i Anđela Soković, za generalnog sekretara je izabran Edon Caushi, dok je, imajući u vidu značaj međunarodne saradnje koju Forum mladih od svog nastanka baštini, za međunarodnog sekretara izabran Samir Škrijelj.

“Mladi su razgovarali o daljim koracima te organizacije, te napravili plan aktivnosti do kraja godine. Kao najprepoznatljivija omladinska politička organizacija u Crnoj Gori, i jedna od prepoznatljivijih u regionu, ostaće na putu poboljšanja i unapređenja statusa mladih u društvu i borbe za jednako i solidarno društvo u cjelini.

Predsjednica Foruma mladih Jovana Marković je istakla da se predan i posvećen rad prethodnih rukovodstava mora nastaviti barem na istom nivou kako bismo ideju građanske Crne Gore gradili kroz veću inkluziju mladih u odlučivanju i donošenju odluka, navodi se u saopštenju.

Forum mladih Socijaldemokratske partije Crne