Skip to content

Kaluđerović: Nestvarna želja za mjestom gradonačelnika Cetinja vodi, kvalitetnog direktora TO Cetinje, u potpuno krivom smjeru

Gospodinu Huteru se u SDP i Liberalima priviđaju Joanikijevi partneri a nikada riječ nije rekao o tome kako je DPS hranio i branio SPC i učinio je snažnijom od države. Čudo je da gospodin Huter nije vidio odnos njegove partije prema CPC a da danas nama koji je podržavamo 30 godina lijepi etikete izdajnika. Juče je DPS-ova i velikosrpska politika doživjela fijasko na Cetinju od strane nas i liberala koje su zajedno proganjali.

A Što ćemo sa 38 miliona duga, odseljavanjem, umiranjem Cetinja? Jesu li i za to krivi SDP i Liberali? Jesu li krivi za vaše neistine o fabrikama i novim radnim mjestima, o izmišljenim projektima?

A priča o funkcijama je priča o vama. Cetinjski SDP je 12 godina opozicija, a Vi i vaše kolege na funkcijama. Uostalom i postizborni pregovori su pokazali da vas samo zanimaju funkcije i ništa drugo. Ni riječ o konceptu i programu koji je bio suština naše kampanje. Mi smo se borili za promjene, za stručnu i kredibilnu gradsku upravu a ne za partijske vojnike i ponosni smo što je na našoj listi 16 nestranačkih kandidata.

Znamo da nas ne razumijete!

I na kraju, koliko god bilo bolno za sve vas, jer ste navikli drugačije, Cetinjem će se upravljati sa Cetinja!

Boris Kaluđerović, predsjednik OO SDP Cetinje

Odbornik liste “SDP i Građani – Svim srcem za Cetinje”