Skip to content

Kaluđerović: Turčinović da odgovori zašto je dozvolio da zastara 3,5 miliona eura poreskog duga

Umjesto što se politički troši po nalogu bliskih saradnika i njihovog idola bivšeg gradonačelnika i ministra, koji je “debelo zadužio” Prijestonicu i danas živi sa plodovima svog rada na račun građana Cetinja, gospodinu Turčinoviću je bolje da građanima odgovori zasto je do isteka njegovog mandata na mjesto direktora Uprave lokalnih javnih prihoda zastarelo 3,5 miliona eura poreza čime je neko ozbiljno zloupotrijebio službeni položaj.

Umjesto opčinjenosti gradonačelnikom i njegovim rezultatima zbog kojih od zavisti ne prestaju sa napadima bilo bi lijepo da građani znaju zasto je firmama i pojedincima bliskim DPS-u omogućeno da poreske obaveze zastaraju.

To je pitanje gospodine  Turčinovicu, pa kad Vam opet nalogodavci budu pisali saopštenje pokušajte da na ovo pitanje odgovorite. A do tada nasmijte se malo, funkcije dolaze i prolaze, Bazar je I za Vas i za gore pomenute, koji su Vas, ako se dobro sjećamo i smijenili sa funkcije prije više od godinu dana.

I na kraju, boli nas itekako sve ovo što se dešava na državnom nivou, ali i Vi dobro znate ko je godinama upozoravao do čega će dovesti nezasitost, korumpiranost i bahaćenje velikog broja ljudi bliskih Vašoj partiji.

Boris Kaluđerović

Odbornik liste “SDP i Građani – Svim srcem za Cetinje” u Skupštini Prijestonice