Skip to content

Konjević: Knežević govori kao “ljuti” opozicionar dok tajno pregovara o zadržavanju kadrova po dubini

Kolega Knežević govori kao “ljuti” opozicionar i naravno ima pravo na stav i kritiku. Neslaganje će ostati. Ali kad je već tako, onda on i njegov DF ne bi trebali da tajno “pregovaraju” sa djelovima Vlade o zadržavanju svojih kadrova po dubini, kazao je ministar odbrane, Raško Konjević. 

On je reagovao nakon izjave jednog od lidera DF-a, Milana Kneževića koji je saopštio da nije želio da dođe na sjednicu Vijeća za nacionalnu bezbjednost i tako da “legitimitet da se Konjević izabere za šefa svih službi bezbjednosti”.

Za početak, kako navodi Konjević, “DF traži u “tajnim” pregovorima mjesto direktora Željezničke infrastrukture i predsjednika UO Montekarga, a kasnije EPCG i Morsko dobro”.

“Neka nastave sa kritikama to je njihovo pravo, ali i neka ne pokušavaju “tajno” da ostanu dio izvršne vlasti koju navodno kritikuju. Neka kažu jesu li opozicija ili pokušavaju “tajno” da budu dio izvršne vlasti”, ističe Konjević.

“Burnim” kritikama, dodaje, ne mogu to sakriti.

“Na kraju, nije “fer” prema Demokratama i Evropi sad. Ne bi im smetao ni Raško, ni Draginja, ni Ranko kad bi mogli ostati na funkcijama, a biti opozicija”, zaključuje Konjević.