Skip to content

Konjević: Službenika Ministarstva poljoprivrede maltretiraju zbog maila

Predsjednik SDP-a Raško Konjević na Tviteru je napisao da je sramotno što službenika Mnistarstva poljoprivrede maltretiraju zbog maila kojim je raskrinkao neistine koje je iznio resorni ministar Aleksandar Stijović.

”Maltretiranje i “saslušanja” službenika Ministarstva poljoprivrede obavljaju se po nalogu ODT shodno prijavi bliskih saradnika ministra Stijovica. Sramotna odluka tužioca da prikuplja obavjesšenja zbog “otvorenog maila” koji je “raskrinkao” neistine Stijovića”, napisao je on.

Konjević  je pozvao v.d. VDT Dražena Burća da ubrza postupak.

”Uvjeren sam da u radnjama službenika nema krivičnog djela. Očekujem da tužilac pokrene postupak za lažno prijavljivanje jer je očigledno napravljeno KD od strane saradnika Stijovića. Prijave ne mogu sakriti neistine ministra Stijovića i loše rezultate”, poručio je Konjević.

Podsjetimo, Konjević je nedavno raskrinkao  ministra popjoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandra Stijovića, dokazavši da ministar ne govori istinu kada je riječ o prezentacijama Agrobudžeta.

Naime, na sjednici Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje, Konjević je pitao ministra kako je zadovoljan prezentacijama vezanim za Agrobudžet.

“Vi ste mi rekli da ste oduševljeni i da je ogromno interesovanje. Ministre, Vi ne govorite istinu”, kazao je Konjević.

Kako bi dokazao da ministar ne govori istinu, poslanik Konjević pročitao je mail koji je interno poslao Stijovićev saradnik Aleksandar Cimbaljević, a koji demantuje riječi ministra Stijovića.