Skip to content

Lisičić: Hajde da učinimo PRAVU STVAR za građane Tivta

Nećemo dozvoliti da se u naš grad ulaže najmanje dok Tivćani najurednije plaćaju svoje poreze. Umjesto brige o foteljama Komnenovićeve administracije, predvodićemo borbu za  odgovorne institucije koje će raditi u interesu Tivćana.

Bićemo ljudi koji će Tivćane dostojanstveno predstavljati. Bićemo predstavnici koji sa građanima grade dogovor o najvažnijim pitanjima.

Sadašnja administracija je kreirala nakaradan sistem koji traži od građana da rade u korist političara. Tražili su od Tivćana da se odreknu svojih radnih mjesta ako nisu članovi njihovih političkih organizacija, a na njihova mjesta dovodili su politički bliske saradnike iz drugih gradova koji su radili samo u ličnom interesu.

Dali smo im šansu da rade u korist grada ali zato što to ne shvataju i ne prihvataju, zato što neće da rade u korist građana i zato što im građani nisu na prvom mjestu – zato moraju da odu!

Odlučni smo da se borimo do ostvarivanja zajedničkih ciljeva, da stvorimo upravu koja će prestati da uzima i početi da daje građanima. Građani moraju da budu na prvom mjestu.

Ćazim Lisičić

Kandidat za odbornika na listi “Prava stvar – za Tivat svih nas”