Skip to content

Njemački parlamentarci Juratović i Ahmetović poželjeli  listi “SDP – Za našu kuću” uspjeh na izborima

Nastavlja se niz javnih podrški iz zemalja EU i predstavnika evropskih institucija listi “SDP – Za našu kuću”. Podršku našoj listi su pružili predstavnici njemačkog SPD-a u Bundestagu Josip Juratović i Adis Ahmetović,

“Dragi prijatelji i drage socijaldemokrate Crne Gore, želim Vam puno uspjeha na narednim izborima za Parlament Crne Gore. To je jako bitno da što jači uđete u Parlament Crne Gore kako bi pospješili Crnu Goru I njen put u EU gdje Vas dugo očekujemo I radujemo se Vašem dolasku. Puno sreće, puno uspjeha, želi Vam Vaš prijatelj Josip Juratović” izjavio je u podršci Juratović.

“U susret predstojećim parlamenarnim izborima ove nedjelje, ovim putem bih SDP-u Crne Gore poželio svu najbolje i odličan rezultat na izborima. Nakon mjeseci političkog previranja, Crnoj Gori trebaju stabilni politički uslovi i jak socijaldemokratski glas koji će riješiti mnoge problem sa kojima se Crna Gora trenutno suočava. Kvalitetni poslovi sa dostojnim uslovima rada, jaki radnički sindikati, zadovoljavajuće službe za zapošljavanje, naročito za starije, kvalitetno obrazovanje i zaštita na radu, su samo neki od problema kojima socijaldemokratija treba ozbiljno da se bavi” napisao je u podršci Ahmetović.