Skip to content

Nova ljevica podržaće listu SDP-a na predstojećim parlamentarnim izborima

Građanski pokret Nova ljevica podržaće listu “SDP – Za našu kuću” na predstojećim parlamentarnim izborima zakazanim za 11. jun tekuće godine.

“Svjesni trenutka u kojem se naša zemlja nalazi i brojnih izazova sa kojima se naši građani susrijeću – uvjereni smo da je programska, ali i kadrovska ponuda SDP, najbolji izbor za sve one koji žele uređenu, stabilnu i prosperitetnu Crnu Goru. Naša zajednička kuća mora biti vođena od onih koji je vole bez ikakvog interesa i nemaju ni rezervnu kuću ni državljanstva. SDP je pokazala hrabrost odlukom da samostalno nastupi na izborima, ali i kičmu kad god je za Crnu Goru bilo najteže. Takođe, u okviru programa zalažu se za realna i ostvariva rješenja, kojima će se podržati oni koji su budućnost Crne Gore”, kazali su iz tog pokreta.

Za GP Nova Ljevica je od posebne važnosti projekat uz pomoć kojeg će se, kako kažu, izgraditi stanovi za 30.000 podstanarskih porodica, koje će plaćati rentu od 150-200 eura i imati mogućnost otkupa tog stana poslije određenog broja godina, kao i besplatan vrtić za 24.000 mališana.

„Zbog ovih ostvarivih i realnih projekata, ali i trećine vijeka na pravoj strani – GP Nova Ljevica se stavlja na raspolaganje našim prijateljima iz SDP kako bi zajednički ostvarili odličan rezultat na predstojećim parlamentarnim izborima“, zaključili su u saopštenju.