Skip to content

Odžić: Crna Gora će iz političkog brloga izaći bez Vučićevog i Vulinovog suflera i kurira

Ekspert za istraživanje politike i političke teorije, savjetnik potpredsjednika Vlade Crne Gore za ekonomski sistem, predsjednik Crnogorske partije, potpredsjednik srpske Nove partije i njen poslanik u Skupštini Srbije, fan Demokrata i protivnik DF-a 2019. godine, fan DF-a i protivnik Demokrata 2020. i 2021. godine, fan URE i savjetnik potpredsjednika Vlade iz redova SNP-a u 2022. godini ukratko bi bio siže političkog djelovanja gosp. Vladimira Pavićevića. Zli jezici bi dodali Vučićev izaslanik u Crnoj Gori, srpski državljanin i srpski obavještajac, koji je u nedostatku političke moći postao novinar-poslušnik na Vučićevoj televeziji i promoter svesrpskog interesa u Crnoj Gori, ali mislim da je posle gore pomenutog, ovo drugo i nebitno.

U međuvremenu isti ekspert nudi rješenje za opstanak Evropske Vlade potezom da se ″anti-evropljani″ Ranko(Krivokapić) i Raško(Konjević), odstrane iz Vlade, a na njihovo mjesto dovedu evropejci poput Slavena Radunoviča, Milana Kneževića, Andrije Mandića, Miluna Zogovića….

Postavlja se pitanje, sta su motivi čovjeka koji je u svom političkom životu bio i u Crnogorskoj i u Srpskoj partiji, koji ima i Crnogorsko i Srpsko državljanstvo, koji u tri godine i voli i ne voli Apostolsku Vladu, u godinu dana mu je Zdravko i ″pravi čovjek za premijera″ i ″nesposobna persona″, koji od rečenice da i DF i DPS treba svesti na minimum glasova, sad zastupa stav da se spašava Vlada koju treba da podržavaju i DPS i DF.

Da li mentor iz Beograda gubi koncepciju, ili i suviše brzo priča pa je teško hvatati bilješke, nejasno je. Jedno je sigurno, na koga god u budućnosti zaigra AV, taj će biti miljenik  pomenutog eksperta, ali i centra za istraživanje političke teorije. Jedno je sigurno, Crna Gora ima dovoljno intelektualaca, evropejaca, slobodnih i mislećih ljudi da iz ovog političkog brloga izađe sama, bez suflera i kurira Aleksandra Vučića i Vulina.

Petar Odžić

Član Predsjedništva SDP